Monday, October 4, 2010

Menanti masa itu..

Assalamualaikum w.bt..

Sudah agaklama tidak menulis, mungkin sebelum ini sibuk di pejabat mengagih2kan kerja dan menghabiskan kerja- kerja tertangguh sebelum bercuti panjang.. Alhamdulillah sudah hampir 2 minggu berada di kampung..ct mengambil cuti 2 minggu awal utk pulang ke kampung berehat menanti masa itu..masa utk berjuang..insyaAllah..dalam hati..berdebar semua ade..tetapi bila teringatkan kita perlu bertawakal..reda sedikit rase berdebar itu..

Selama 2 minggu dijaga baik oleh ibu mertua ku..alhamdulillah..terima kasih kerana menjaga diri ku ni..selepas.. melahirkan InsyaAllah..semoga dipermudahkan..tiba giliran ibuku pulak akan menjagaku..

3hb pemeriksaan dengan doctor di KMC ( kedah medical centre) Doc kata..ur baby dah di bawah..urm ni dah boleh beranak bila2 saja..jadinya..dari hari tu..setiap detik adalah..suspen jer rasa..terutama waktu malam..mmg susah nak lelap..

Hari ..ini.hari esok..semoga Allah mempermudahkan segalanya..Terima kasih tak terhingga kepada kawan2 yang sentiasa memberi tips2..dan nasihat utk di amalkan..

Ini adalah nikmat kehidupan..dan hadiah dari Allah..Syukur ALHAMDULILLAH...

No comments:

Post a Comment