Thursday, September 25, 2014

Sophie kinsella dr!

This morning...while sit alone im just feel so funny when remind to my story last night..
in Classsroom.....
Dr: Please tell me some of author names that you know...
Me: Sophie Kinsella...( CONFIDENT) dan xsabar2 menjawab..
Dr:Errr....who's that? Urm im little bit  familiar with the title tell me the title of the book.
Me: Confession Of shopaholic dr..(CONFIDENT JUGAK ) then semua org tgk aku...:-P
Dr: Im never heard...urm. .was it novel?
Me:  im read Novel dr..
DR: OHH occay thats right..but err im prefer academic book author..
ME : gulp...kuang kuang laugh at myself..and my heart said.. (you r in academic world lor bukan dlm meeting...hihihi suka suka menjawap..kekekeke )

I love this Novel ♥

Hari ni rumah berselerak

Ok hari ni pun rumah berselerak sebab tim tak sihat a few days ni ditambah bebanan assignment yang semakin bertimbun.Hurm so tim motivasi diri sekali lagi...walau penat dan takde mood nak buat ape pun..take photo. Clean.Take photo. K bye.

Hari ni rumah berselerak

Ok hari ni pun rumah berselerak sebab tim tak sihat a few days ni ditambah bebanan assignment yang semakin bertimbun.Hurm so tim motivasi diri sekali lagi...walau penat dan takde mood nak buat ape pun..take photo. Clean.Take photo. K bye.

Im a Maid

Semenjak berpindah kerja ku mengemas...tu je la..hahahah pastu ambil gambar pastu bila sepah lagi benda ni lah aku ulang. Take photo..clean..take photo...ape la tabiat nie..hahaha

Doa penting

Sempena jadi student kesihatan pun kena jaga hurm..jom baca

Geranium Blossom

Jom cantik...